We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Kidscasa

BSO de Zeijerhoogte
BSO de Zeijerhoogte kan dagelijks maximaal 25 kinderen opvangen waardoor het kleinschalige karakter gewaarborgd is.
De buitenschoolse opvang heeft de beschikking over 1 lokaal en is ingericht als gezellige en uitdagende speelruimte. We spelen graag en veel buiten op het ruime schoolplein. Aan het einde van de schooldag is er tijd om iets te eten en te drinken. Daarna bieden onze enthousiaste pedagogisch medewerkers diverse activiteiten aan. Uiteraard kunnen de kinderen zelf kiezen of ze hieraan mee willen doen.

Sport & Spel BSO
Op dinsdag en donderdag staan de activiteiten op de buitenschoolse opvang in het teken van Sport & Spel. De medewerkers zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Bij mooi weer kan het sportveld gebruikt worden en bij minder mooi weer kan er volop gespeeld worden in de grote sportzaal. Dit alles onder begeleiding van gekwalificeerde medewerkers met een sportachtergrond. Kortom, lekker bewegen en sporten. Maar niets moet!

BSO de Zeijerhoogte is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. De voorschoolse opvang wordt op maandag, woensdag en donderdag aangeboden.

Meer informatie: https://kidscasa.nl/buitenschoolse-opvang/zeijen-de-zeijerhoogte-bso/

Ubbenaseweg 7
9491 AA Zeijen