Groep 0/1/2/3

Welkom op de website van groep 0/1/2/3

In groep 0/1/2/3 zitten 15 kinderen met twee juffen. Juf Jolanda werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag en vrijdag werkt juf Laura in de groep.

In groep 0/1/2  werken we thematisch. Dat wil zeggen:alle activiteiten die wij in de klas doen zijn gebaseerd op een bepaald thema.We werken met verschillende werkvormen.Een van deze werkvormen is het werken in teams.  Elk team heeft een teamleider. Wekelijks krijgen de teams opdrachten om met elkaar uit te voeren waarbij veel overlegd wordt. Samenwerken is een belangrijk item bij deze werkvorm. Ook buiten de groep worden samenwerkingsactiviteiten ondernomen.
Groep 3 werkt ook veel samen met groep 2 door middel van teamwerk: De kinderen van groep 3 zijn dan even de meesters en laten zien wat ze van de juffen hebben geleerd.
In groep 3 werken we meer volgens de verschillende methodes.

Op onze groepspagina vindt u o.a. nieuws uit de groep, maar ook verslagen van activiteiten die wij in of met de groep doen.
Veel lees en kijkplezier op onze pagina!

Laura en Jolanda

Klaar voor de start in groep 1/2/3

04-09-2018
Op maandag 3 september 2018 zijn de kinderen en juffen van groep 1/2/3 helemaal klaar voor de start van het nieuwe schooljaar. Iedereen heeft er veel zin en wat is het leuk om elkaar weer te zien en te spreken na een lange warme zomervakantie.
Er zijn al veel ouders en bekenden even in de klas gekomen om te kijken hoe het lokaal nu ingericht is. Maar natuurlijk vindt er binnenkort weer een informatieavond plaats. Deze avond staat gepland op dinsdag 18 september. Nadere informatie volgt.

Kinderboekenweek

13-10-2017
Jeanette Vleeshouwer van de bibliotheek in Vries geeft de kinderen van groep 3 en 4, 5 informatie over de Kinderboekenweek. Daarbij vertelde ze ook over de bekroonde boeken. Voor de kinderen was het erg interessant.