We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Groep 0/1/2/3

Welkom op de website van groep 0/1/2/3

In groep 0/1/2/3 zitten 13 kinderen met twee juffen. Juf Jolanda werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag en vrijdag werkt juf Laura in de groep.

In groep 0/1/2  wordt thematisch gewerkt. Dat wil zeggen: alle activiteiten die  in de klas gedaan worden, zijn gebaseerd op een bepaald thema/seizoen. Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen: in groepjes, in tweetallen, met de hele groep, in teams en natuurlijk ook individueel. Kanjertraining, muziek en handvaardigheid worden gezamenlijk gedaan met de hele groep. Op de middagen wordt er veel gedaan op het gebied van bewegend leren. Tijdens buiten spelen wordt bewegen ingezet om allerlei reken en taalvaardigheden te oefenen en te automatiseren.
In groep 3 werken de kinderen uiteraard ook met verschillende methodes. Voor het leren lezen wordt gewerkt met de methode Veilig leren lezen en voor rekenen met de methode Reken Zeker. De thema's uit deze methodes worden gecombineerd en afgewisseld met het actuele thema van groep 0/1/2.

Foto's van verschillende activiteiten worden in de fotoalbums op deze website geplaatst. Daarvoor is een inlogcode vereist.

Veel lees en kijkplezier!

Laura en Jolanda

Pepernoten bakken

03-12-2019
Groep 1/2/3 heeft donderdag heerlijke pepernoten gebakken. Vol enthousiasme werd het deeg gemaakt. Daarna konden de balletjes worden gerold. Dit was op zich al een hele klus. Toen alle balletjes klaar worden kon er gebakken worden.
 Bijna met de neus tegen het glas van de oven aan werd het bakproces gevolgd. En dan die geuren, heerlijk weldra kon je in de hele school ruiken dat er werd gebakken. De kinderen konden niet wachten om er heerlijk van te smullen.

Voor meer foto's zie album