We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 0/1/2/3

Welkom op de website van groep 0/1/2/3
 
In groep 0/1/2/3 zitten 17 kinderen met twee juffen.Juf Jolanda werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag. Op maandag en woensdag werkt juf Laura in de groep. Onze onderwijsassistent meester Sander is dagelijks 2 uur aanwezig in de groep en deels buiten de groep. Op maandag, dinsdag en woensdag komt juf Nienke ook in de klas. Zij volgt de MBO opleiding onderwijsassistent en zit in haar examenjaar.

In groep 0/1/2  wordt thematisch gewerkt. Dat wil zeggen: alle activiteiten die  in de klas gedaan worden, zijn gebaseerd op een bepaald thema/seizoen. Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen: in groepjes, in tweetallen, met de hele groep, in teams en natuurlijk ook individueel. Kanjertraining, muziek en handvaardigheid worden gezamenlijk gedaan met de hele groep. Op de middagen wordt er veel gedaan op het gebied van bewegend leren. Tijdens buiten spelen wordt bewegen ingezet om allerlei reken en taalvaardigheden te oefenen en te automatiseren.
In groep 3 werken de kinderen met verschillende methodes. Voor het leren lezen wordt gewerkt met de methode Veilig leren lezen (Kim-versie) en voor rekenen met de methode Reken Zeker. De thema's uit deze methodes worden gecombineerd en afgewisseld met het actuele thema van groep 0/1/2. 

Foto's van verschillende activiteiten worden in de fotoalbums op deze website geplaatst. Daarvoor is een inlogcode vereist.

Veel lees en kijkplezier!
 
Laura en Jolanda

Groepsnieuws

Tutor lezen

03-11-2020
Groep 3 gaat twee keer per week tutor lezen met de middenbouw.
Een paar foto zijn in het fotoalbum geplaatst.