Groep 0/1/2/3

Welkom op de website van groep 0/1/2/3

In groep 0/1/2/3 zitten 15 kinderen met twee juffen. Juf Jolanda werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag en vrijdag werkt juf Laura in de groep.

In groep 0/1/2  werken we thematisch. Dat wil zeggen:alle activiteiten die wij in de klas doen zijn gebaseerd op een bepaald thema.We werken met verschillende werkvormen.Een van deze werkvormen is het werken in teams.  Elk team heeft een teamleider. Wekelijks krijgen de teams opdrachten om met elkaar uit te voeren waarbij veel overlegd wordt. Samenwerken is een belangrijk item bij deze werkvorm. Ook buiten de groep worden samenwerkingsactiviteiten ondernomen.
Groep 3 werkt ook veel samen met groep 2 door middel van teamwerk: De kinderen van groep 3 zijn dan even de meesters en laten zien wat ze van de juffen hebben geleerd.
In groep 3 werken we meer volgens de verschillende methodes.

Op onze groepspagina vindt u o.a. nieuws uit de groep, maar ook verslagen van activiteiten die wij in of met de groep doen.
Veel lees en kijkplezier op onze pagina!

Laura en Jolanda

Schrijven met kroontjes pen

26-01-2018
In de tweede les van druktechnieken van het ICO leerden de kinderen te schrijven/tekenen met een kroontjes pen. Dit was voor de kinderen echt een uitdaging. Kijk maar hoe geconcentreerd ze bezig waren.

Zie Foto`s

Schoolfruit in groep 1/2/3

23-11-2017
Wij zijn deze week gestart met schoolfruit.
De kinderen hebben al verschillende soorten fruit kunnen proeven zoals: mandarijn, peer, radijs, sinaasappel en wortel. De kinderen kenden de meeste fruitsoorten al behalve de radijs.
Dat was wel even wennen, maar ze hebben allemaal geproefd.

14-11-2017
In de onderbouw leren de kinderen goed, hoe ze moeten samenwerken.

En groep twee is al letters aan het leren. Deze keer de letter - t -.