Groep 0/1/2/3

Welkom op de website van groep 0/1/2/3

In groep 0/1/2/3 zitten 13 kinderen met twee juffen. Juf Jolanda werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag en vrijdag werkt juf Laura in de groep.

In groep 0/1/2  wordt thematisch gewerkt. Dat wil zeggen: alle activiteiten die  in de klas gedaan worden, zijn gebaseerd op een bepaald thema/seizoen. Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen: in groepjes, in tweetallen, met de hele groep, in teams en natuurlijk ook individueel. Kanjertraining, muziek en handvaardigheid worden gezamenlijk gedaan met de hele groep. Op de middagen wordt er veel gedaan op het gebied van bewegend leren. Tijdens buiten spelen wordt bewegen ingezet om allerlei reken en taalvaardigheden te oefenen en te automatiseren.
In groep 3 werken de kinderen uiteraard ook met verschillende methodes. Voor het leren lezen wordt gewerkt met de methode Veilig leren lezen en voor rekenen met de methode Reken Zeker. De thema's uit deze methodes worden gecombineerd en afgewisseld met het actuele thema van groep 0/1/2.

Foto's van verschillende activiteiten worden in de fotoalbums op deze website geplaatst. Daarvoor is een inlogcode vereist.

Veel lees en kijkplezier!

Laura en Jolanda