We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

GGD (jeugdgezondheiszorg)

Wat doet de GGD op school?
Het JGZ team, bestaande uit  assistent JGZ , jeugdverpleegkundige en jeugdarts, helpt u bij vragen over de groei en ontwikkeling van uw kind. Daarnaast hebben wij overleg met de school op het moment dat er zorgen zijn. We werken hierbij samen met de maatschappelijk werker en de intern begeleider. De assistent voert het  gezondheidsonderzoekuit bij alle leerlingen in groep 2 en groep 7. Het gezondheidsonderzoek bestaat uit:
  • het invullen van een vragenlijst via Mijn Kinddossier door ouders
  • het meten van lengte, gewicht en controle van de ogen en het gehoor van uw kind
Via ons ouderportaal ontvangt u het verzoek om een vragenlijst in te vullen.  In dit ouderportaal, welke te benaderen is via www.mijnkinddossier.nl, vindt u ook informatie over de gezondheid, ontwikkeling, groei en opvoeding van uw kind(eren) tot de leeftijd van 12 jaar.  
Vragen aan de jgz?
Heeft u vragen of zorgen over het opvoeden of opgroeien van uw kind? Blijf er niet mee rondlopen. Onze jeugdverpleegkundigen en -artsen denken graag met u mee. U kunt ons bellen voor een telefonisch advies of voor een afspraak op  het spreekuur van de arts of jeugdverpleegkundige. 
Contact met de jgz.
Stel uw vraag via ons mailadres  jgz@ggddrenthe.nl en vermeld daarin de naam, geboortedatum en de school van uw kind. U kunt ook op werkdagen tussen 8.00 en17.00 uur bellen naar 088-2460246.