Algemeen nieuws

Deze pagina toont een overzicht van het laatste algemene nieuws.

Opening fruitweken

14-11-2017
Maandag 13 november gaf Wethouder Berends van de gemeente Tynaarlo op OBS De Zeijer Hoogte het startschot voor twintig weken fruit/groente eten op school. Dit is een landelijk project waar scholen zich voor konden aanmelden. In overleg met onze vakleerkracht gymnastiek Twan Boersma (tevens combifunctionaris) is dit vervolgens opgepakt door combifunctionarissen van Tynaarlo.
Na de openingswoorden van wethouder Berends werden de kinderen in beweging gezet met een liedje door twee stagiaires verkleed als tomaat en wortel. Er werd vrolijk gedanst door de kinderen, leerkrachten, ouders en andere genodigden.
Het project past heel goed bij ons label van gezonde school. De komende 20 weken krijgen de kinderen op woensdag, donderdag en vrijdag fruit/groente voor de ochtend pauze op school. De ouders hoeven deze dagen de kinderen geen extra fruit meegeven.