Koningsspelen 2018

vrijdag 20 april 2018
door Geert Speelman
Vrijdag 20 april 2018. Een schitterende zonovergoten dag. We konden het niet beter treffen.

`s Morgens begonnen de kinderen van groep 0/1 t/m 5 met een gezond en lekker ontbijt. Daar kwamen zij in beweging en deden allerlei leuke sport en spel activiteiten. De kinderen van groep 5 hadden de leiding in het geheel. Het liep weer fantastisch! Wat werd er weer volop genoten.

De kinderen van groep 6 t/m 8 gingen op de fiets naar Vries. Bij sporthal De Kamp werden een tiental clinics gehouden. Deze waren opgezet door onze vakleerkrachten voor gymnastiek en werden uitgevoerd door de verschillende verenigingen. Op school hadden de kinderen al een keuze gemaakt.
Ook hier liep de ochtend gesmeerd. En na een ochtend van dansen, voetballen, klimmen op de klimmuur, mountainbiken, bootcampen, handballen, tafeltennissen, trommelen, turnen, volleyballen, hockeyen en handballen keerden we voldaan terug naar Zeijen. Hier wachte het koningsmaal nog voor de ze kinderen.
We kunnen terugkijken op een geslaagde dag.
Voor meert foto`s zie Foto`s